LeenAzi Sambal Kicap: Nasi Arab datang lagi!!

Thursday, April 16, 2015

Nasi Arab datang lagi!!

Ada ker yang teringin nak makan Nasi Arab...Mengidammmmm kerrr, terliur kerrr..yumyumyummmmmm sedappppp. jangan tunggu lama-lama...order meh meh



Sebab saya beli Nasi Arab ni..

1. BERBALOI harga berpatutan, beras basmathi + rempah. 

2. SENANG, Bukan susah pun masak..cara-cara masak semudah 123 di sediakan...ikut jer step tu..adik aku lelaki bujang pun boleh masak uolsssss

3. Rempah yang SEDAPppp

4. TAHAN LAMA, disebabkan rempah dan beras ni bahan kering, ia boleh tahan berbulan..boleh buat stok time "malas-malas" or tak ada idea nak masak apa, so kalau para suami nak beli untuk isteri tersayang tak payah risau..tak basi sebab ianya beras, beras kalau x masak lagi tak akan basi yer abang-abang...kalau nasi yerrr lahhh boleh basi..selagi tak masak selagi tu x basi..tapi agak-agaklah jangan sampai keluar kutu beras pulakkkk..

5. STOK kentalll- Juadah untuk tetamu, kalau ada  tetamu datang "mengejut" tu...masakkan ajer Nasi Arab ni...Kerrrlassssss ko jahhh..

Buat Juadah berbuka puasa atau pun Hari Raya....

Raya dah nak dekat nih..Baju raya warna apa tahun niiii????hehehehe..lari topik jappp




Cara memasak:




SIAPPPP

Nak tempah ker ?? Meh baca gambar bawah ni plak..



1 set : Harga RM19 x 1 set = RM19 + Postage RM6 = RM 25.00 
2 set : Harga RM19 x 2 set = RM38 + Postage RM9 = RM 47.00 ( lagi jimatttt)

atau whatsApp 012-476 6598 untuk menempah

Post a Comment

SPONSORED BY NUFFNANG

New story