LeenAzi Sambal Kicap: Cupcake Blackcurrant for Monday blues

Thursday, November 12, 2015

Cupcake Blackcurrant for Monday blues

Hujung minggu dulu-dulu..punyalah lama cerita baru nak post...hahahaha...tertengok gambar ni kat dalam handphone..apalagi kite storylah sikit yerrkkk...

Ahad adalah masa melayan permintaan si bujang sorang..suker benor mama buat kek..buat banyak-banyak lepas tu bawa pergi school keesokan harininya..

inilah dia cupcake blackcurrant .. sedap kalau di makan panas-panas bersama Teh O panas..

Pagi-pagi bangun bersemangat jer dia, sebab nak bawa kek gi school...bagi mengelakkan delima monday blues dia tuuu..aku pun buatlah trick ni..Alhamdullah semangat  bangun pagi..nak menjamu kawan-kawan..bak kata teacher "raihan berpicnic dengan kawan-kawan dia tadi", berpicnic yer nakkk...ikut sukalah...janji kamu seronok ke sekolah..





Post a Comment

SPONSORED BY NUFFNANG

New story