LeenAzi Sambal Kicap: Wifi twerk

Wednesday, March 23, 2016

Wifi twerk

Terfikir wifi @ hot spot anda di 'hack' oleh org lain? Dan terasa internet macam lembap jer. Hihihi kita dok bayar senang jer orang tumpang.... Kepada sesiapa yang guna android tu bolehla check korang punya wifi tu ada org tumpang atau tidak. Boleh la download apps ni kat 'Play Store' Fing - network tools. Apps ni boleh bagitahu kita device mana yg dok connect dgn wifi @hot spot kita. Selamat mencuba. Kalau ada yang tidak dikenali tumpang, sila tukar password.

Post a Comment

SPONSORED BY NUFFNANG

New story