LeenAzi Sambal Kicap: Bau durian mengancam nyawa di petang yang sejuk lepas hujan

Monday, July 31, 2017

Bau durian mengancam nyawa di petang yang sejuk lepas hujan

Harini mama halfday bawa Rizqin inject kat KK.tetiba masa bawa kereta tetiba terbau-bau durian masuk dalam kereta..banyak benau tetibanya...apakah itu????

so balik jer rumah report kat boss besar nak makan durian...petang tadi merondalah kami anak beranak mencari  si penjual durian..maka terjumpalah di taman selasih..ambik u-turn terus beli..alhamdulillah merasalah durian harini..harga boleh tahan 2 biji besar kepala Rizqin jer pun dah RM40..hukhukhuk..jadilah asal dapat lalu kat tekak nih..

kalau kat tapah ni puas makan.maklumlah kebun pakmentua...masa melantak tak pulak hingat harga..hehehehe..makan pun tak toleh dah orang lain..memang sah hantu durian..durian frozen pun den bantai jer...janji durian....

Raihan? 4 ulas jer tadi..yang balance pak mak dia balun...Rizqin?..hahaha..dia main biji durian jer..awak tak makan..main pun jadilah..hakhakhak
selera leen azi



Post a Comment

SPONSORED BY NUFFNANG

New story