LeenAzi Sambal Kicap: Hujung minggu masak special sikit...menu ikan bakar

Sunday, July 30, 2017

Hujung minggu masak special sikit...menu ikan bakar

walaupun mama sibuk sikit..online kerja opis kat rumah..tapi mood masak still on...ikan bakar,sayur campur dan sambal tempoyak..Alhamdulillah...licin...itulah lumrah as a working mama nih...masa sangat penuh,lagi-lagi hari sabtu dan ahad..basuh baju,lipat baju,housekeeping..blablablablaaa...seminggu punya stok pun nak kena ready..pendek kata memang tak sempat nak tido siang pun...harap balik kampung baru dapat berehat..duduk rumah sendiri almaklumlah..ada jer tak kenanya..anak-anak tengah membesar..memang letih sikitlah..tapi si along dah boleh diharap tolong mama dia nih..ambik itu,ambik ini...hehehe...tak lama lagi dah boleh buat susu adik dah...hahahaha...

cerita pasal ikan bakar ni...along dan papanya makan boleh tahan..dah lama x membakar..sesekali dapat menu ni memang licinlah along bantai..cik abang dan along x gemar sangat ikan..tapi menu ni mendapat pujian along..alhamdulillah..anak dan bapaknya suka...

kepada yang nak mencuba resepi ni bolehlah buka link kat bawah ni
  1. Ber "Ikan Bakar" di hari cuti (klik sini)


tangan siapakah ini????cer teka cer teka.....
Post a Comment

SPONSORED BY NUFFNANG

New story