LeenAzi Sambal Kicap: Giveaway "Free Cake" design by Leen Azi

Monday, August 21, 2017

Giveaway "Free Cake" design by Leen Azi

HELLO HELLO HELLOOOOOOOOOO

Giveaway "Free Cake" design by Leen Azi



wahhhhh rasa macam teruja sangat nak buat give away ni....ini adalah first time tau buat give away...tujuan nak buat give away ni ialah nak tambah crowd kat blog leen ni,...caranya senang jerrr...ikut jer apa yang diarahkan...pemenang akan dapat SEBIJI kek.....baca betul-betul...sebiji kek...bukan slice tau...tapi kenalah ikut syarat dan terma..ahaksssss

Sis nak bagi kek apa?????? supriseeeeeeeee...sebab kek bergantung kepada pemenangnya nanti....disebabkan kek tak tahan lama..so kek apakah itu?? akan diberitahu kelak..


syarat-syaratnya......
  1. Follow Blog Followers
  2. Follow Google+ Followers
  3. Like Page Blog Leen Azi
  4. Like Page Rai Shopcenter
  5. Komen mana-mana entry Leen Azi
  6. Copy banner dan buat satu entry bertajuk "GiveAway "Free Cake" design by Leen Azi"- Please backlink
  7. Publish entry anda dan tinggalkan link pada ruangan komen entry ini
  • Semua syarat diatas mesti dipatuhi
  • Give away bermula dari 29/8/2017 sehingga 29/9/2017
  • Pemenang hanya seorang sahaja yang layak dan akan dipilih secara random oleh Leen Azi sendiri 
  • Give away ini hanya untuk warga Malaysia yang berada sekitar KULIM...yang berada di Luar kawasan KULIM pun boleh dengan syarat ambil kek ini sendiri..hehehehe
  • Kek tak boleh di poslaju yer sis-sis / bro-bro semua...pemenang kenalah datang ambik sendiri di lokasi yang akan ditetapkan..







Post a Comment

SPONSORED BY NUFFNANG

New story