LeenAzi Sambal Kicap: Pentingnya beriadah untuk anak-anak yang sedang membesar

Tuesday, August 01, 2017

Pentingnya beriadah untuk anak-anak yang sedang membesar

Baru sempat nak bercerita pasal hal anak...kejadian pada hari ahad kelmarin..punyalah boring dia duduk dalam rumah jer....mama sibuk mengemas dia lagi sibuk menyepah..emosi mama dah turun naik turun naik melihatkan gelagat anak jantan ku ini..sabar2..mama kena banyak berzikir dan istifar...budak nak membesar...lalu mama pun masak lah sedap2..elok ja siap masak dan letak lauk atas meja untuk dihidang..laluuuu hinggaplah sebiji bola atas meja dek tendangan yang padu oleh si along..makanya..mama pun bertukar menjadi raksaksa ganazzzzzzzz....mendapatlah si along ciuman manja..manjalah sangatttt....

Lepas habis makan,papanya suruh si along bersiap mandi..nak keluar..sebabnya dah nampak dah keboringan dia tu..kesiannn...mamanya x habis2 mengemas...yang peliknya x siap2 kerja mamanya mengemasss..pelik sungguh..jadi papanya bawalah kami bersiar2 di Jusco sebagai terapi untuk anak2..adik macam biasa..steady jer dia..tapi nampaklah riak wajah yang ceria bahagia tuuu..hahahaha...balik dari jusco singgah pulak tesco terapi untuk mamanya pulak...haaaa gitulah ceritanya kalau x beriadah dihujung minggu..haru biru dibuatnya...sesampai di rumah bateri along pun dah weak..letak kepala dah berdengkur kepenatan...hambekkkkk...nak sangat jenjalan....hahakhakhakhak









Post a Comment

SPONSORED BY NUFFNANG

New story