SPONSORED BY NUFFNANG

Saturday, August 19, 2017

Kek Kawin 2 tingkat - Romann Blue Wedding Cake By Leen Azi

Tadaaaaa..tudiaaaaa..lama kak non tak update entry..sebab kak non sibuk sangat dengan aktiviti harian..macam biasa tapi ada extra skitlah busynyaaaa..Harini sepupu kak non kawin..so kak non and syuben pun membuatkan sebiji kek untuk mereka bertemakan royal blue..disebabkan ini adalah idea kak non so kak non nak bagi nama sikitlahhh..nama kek ni ROMANN BLUE with color Royal blue...syuben kata sesuai sebab dia ala2 roman design gitu...seperti biasa kek ni berperisa vanilla butterscotch with buttercream..

Design by Leen Azi

selain mementingkan design yang cantik untuk kek-kek kawin kak non..kak non juga mementingkan kualiti kek tu sendiri..

cerita bab design..kak non selalu berexperiment dengan kek-kek kak non..nak polish skill dan semestinya follow trend semasa..kek ni tengah in trend sesangatttttt...

Design by Leen Azi
Kek ni kak non buat 2 tingkat untuk menghasilkan kek yang simple tapi trending...ramai sangat yang mengadu..kek besar2 takut tak habisss..kek kecil pun boleh cantik kalau kena pada designnya..budget pun termasuk dalam senarai.. kek besar besarlah budget..kek simple,simple lah budget.(sempat lagi nak promosi hihihi).yang penting kek kawin nak cantikkk..tak gituuwwwwweew

kak non pulak jenis yang suka bunga-bunga ni..memang matching sangatlah dengan jiwaku ini...diharap pengantin suka dan berpuashati.. terimalah kek ikhlas dari kami ini...

Design By Leen Azi

Design by Leen Azi

Design By Leen Azi


Post a Comment

New story

Birthday Nabil Raihan yang ke-5 tahun

Inilah Birthday kek Raihan untuk yang ke-5 tahun..besar dah anak mama..masa buat kek ni..dialah peneman setia aku kat dapur, tunggu kek dia...