LeenAzi Sambal Kicap: Birthday Nabil Rizqin 1 tahun

Monday, October 09, 2017

Birthday Nabil Rizqin 1 tahun

Birthday Nabil Rizqin 1 tahun

Kek Didi and friends 2 tingkat, khas untuk adik manja along ni...


Agak lambat entry birthday adik di buat..lewat sikit sebab mama busy yang bukan-bukan...hihihihi..kek untuk birthday adik ni di buat dua tingkat, kek coklat bertemakan didi and friends...adik suka sangat cerita didi and friends ni,kalau tengok tv tak berkelip bijik mata..khusyuk...

Sehari sebelum buat kek dah siap nyanyi dah lagu birthday dia..happy bukan main siap bertepuk-tepuk tangan lagi adik...dah besar dah dia kan, kejap jer masa berlalu, rasa macam baru semalam habis pantang..hihihihihi

Birthday adik ni disambut dekat school dengan kawan-kawan dia..seronok sangatlah dia..sebenarnya jenuh juga mama dia mengasah otak nak buat design apa, last minit punya kerja di kala mama sibuk nak adapt new system kat tempat kerja, tapi demi anak mama gagahkan juga diri buat...sekurang-kurangnya adalah kenangan manis adik bersama kek kasih sayang mama, air tangan mama..masa mengadun ni jenuh berzikir dan berselawat semoga adik menjadi anak yang soleh dan membahagiakan..kenapa 2 tingkat??sebab mama niat nak bersedekah kat kawan-kawan adik sekali..buat banyak dapat ramai yang merasa...

Semasa proses membuat kek ni orang yang paling kalut ialah along Raihan...dia ingat mama nak buat kek dia..lepas dia, dia lagi, lepas dia, dia lagiiiii.....maaflah along...u kena terima hakikat kali ni kek adik pulak...Alhamdulillah along senang menerima perubahan...siap bagi idea dan kata semangat lagi kat mama bila mama menyuarakan pendapat..good job along!! dah nampak dah sifat prihatin dan abang-abang dia tu..

bangun je pagi dah buka fridge nak tengok kek adik..sebelum ke school mama suruh posing dulu untuk ambik gambar kenangan...dari gambar tu jer dah nampak adik happy bukan main walaupun kena mandi pagi-pagi hakhakhakhak..nak pakai bagi cantik nak potong kek...hahahaa..thanks to teacher kerana menemani adik potong kek..walau mama bekerja tapi mama iringi doa selawat sentiasa kepada anak-anak mama..love you both very much..

Kalau nak cari baju baby yang cantik-cantik ada kat shop bawah ni...tengah ada sales ni....waduhhhh....selamat mencuci mata...

 Mycybersale2017

P/S: kakak abang yang membaca blog entry ni...jom follow blog mama Rizqin ni...dah follow jangan lupa tinggalkan jejak di comment...nnt kita follow you back..thank youuuuu

Post a Comment

SPONSORED BY NUFFNANG

New story