LeenAzi Sambal Kicap: Gorgeous Chocolate Moist Cake, bukan sekadar kek

Saturday, October 21, 2017

Gorgeous Chocolate Moist Cake, bukan sekadar kek

 Gorgeous Chocolate Moist Cake, bukan sekadar kek

ouchhhh craving a cake???....kalini entry kek lagi...udah hakak ni bakers, asyik keluar gambar kek jer lerrrr..kejadian kek kali ni panjang sikit ceritanya..kek suprise birthday cake dari seorang boss kepada pekerjanya, how sweetttttt...best betul dapat boss macam ni kan!!! boleh bagi anugerah boss Mithali..

Kek ni aku buat tinggi...sampai nak tutup kotak pun tak boleh..sebab repeat order so kita bagi extra cake...hehehehe...


Anyway..design kek ni memang sengaja dibuat berlainan, unless customer request nak exactly corak kek yang ada...kita kalau makan kek, bukan saja nak sedap..tapi nak cantik jugakkan..selalu yang menawan dimatalah yang disambar dulu, baru sumbat ke mulut, dari situlah lahirnya kegilaan hakak mendeco kek.. ada yang suka corak begitu, ada yang suka coraknya begini..ada jugak yang tak suka langsung...huhuhu...hakak redhoooo...tak kan kita nak paksa orang suka kek kita kan..biarlah ia datang secara natural..baru ikhlas..
Terima kasih sangat pada para pelanggan yang tak putus memberikan dorongan dan semangat..Rezeki dari Allah..Kita manusia usaha mencari..setiap kali lepas buat kek Leen dan husband akan review balik..buat catatan supaya skill sentiasa di polish dan mutu diperbaiki..R&D jangan cakaplah..sampai mengembang dah kawan tengok badan awak...hahahaha

sekiranya uolsss nak order boleh PM Leen di FB Page Rai Shopcenter...tengok pada album..ada banyak koleksi..sekiranya belum jumpa yang berkenan di hati "biar kami realisasikan kek idaman anda"..Ppsssssss......Penghantaran sebelah kulim FREE

bye.....jangan lupa like FB page Rai Shopecnter tau....
Post a Comment

SPONSORED BY NUFFNANG

New story