LeenAzi Sambal Kicap: Wedding Cake Promotion

Wednesday, October 11, 2017

Wedding Cake Promotion

design by Leen Azi

Cuti sekolah tak lama lagi dah, masa tu ramailah yang nak mendirikan rumahtangga @ kawin kan...
Kalini Leen nak buat promosi awallah...untuk bakal pengantin yang akan mendirikan rumah tangga tu...ada diskaun 20% untuk anda yang menempah awal..

Sekiranya ada pertanyaan, boleh komen kat entry ni..nnt Leen reply..

Leen suka kalau buat kek tu mengikut budget...kita sedia maklum..zaman sekarang ni semua orang nak berjimat cermatkan...tapi sebagai raja sehari nak jugak potong kek dan bergambar kenangan...kalau kek tu WOW memang seronok sangat nak berposing sakan dekat kek tu...

Kepada bakal pelanggan, Leen akan sedaya upaya buat kek anda lain dari yang lain @ design by Leen Azi dan semestinya sedap...tak lah membazir jer nanti...dan yang paling utama kek anda adalah UNIK...

Berapa harga kek???jawapannya bergantung kepada apa yang anda mahu..berapa tingkat, jenis kek, design kek, itu semua bergantung kepada anda..so cepat-cepat  kita discuss..semuanya boleh dibawa berbincang....jangan risau...

Bab kos penghantaran pulak, mungkin akan dikenakan bergantung kepada jarak..InsyaAllah harga terbaik dan mampu Leen berikan..

kalau nak tahu lebih lanjut...cepat-cepat hubungi leen ya...nak "save your date" nanti ada yang berkecil hati pulak sebab tak dapat menerima tempahan...

cepat-cepat tau...nanti penuh....


Post a Comment

SPONSORED BY NUFFNANG

New story