LeenAzi Sambal Kicap: November 2015

Thursday, November 12, 2015

Cupcake Blackcurrant for Monday blues

Hujung minggu dulu-dulu..punyalah lama cerita baru nak post...hahahaha...tertengok gambar ni kat dalam handphone..apalagi kite storylah sikit yerrkkk...

Ahad adalah masa melayan permintaan si bujang sorang..suker benor mama buat kek..buat banyak-banyak lepas tu bawa pergi school keesokan harininya..

inilah dia cupcake blackcurrant .. sedap kalau di makan panas-panas bersama Teh O panas..

Pagi-pagi bangun bersemangat jer dia, sebab nak bawa kek gi school...bagi mengelakkan delima monday blues dia tuuu..aku pun buatlah trick ni..Alhamdullah semangat  bangun pagi..nak menjamu kawan-kawan..bak kata teacher "raihan berpicnic dengan kawan-kawan dia tadi", berpicnic yer nakkk...ikut sukalah...janji kamu seronok ke sekolah..





Kek Tunang

Kek tunang ni pulak aku buat untuk adik ipar aku yang baru bertunang minggu lepas..selang seminggu dengan adik aku...perhh tahun ni memang tahun tunang-munang..hehehehe abaikan bahasa tu yerkkk

So aku pun menyumbangkan hasil seni aku ni untuk hantaran adik ipar...semoga pertunangan mereka sampai kejinjang pelamin...

Tema " Modern in Red"

bunga yang besar gedabak tu boleh makan...fondant flower handmade...bukan plastik tau..dan semestinya tak ada dijual di kedai melainkan beli dengan aku...hehehehe







Gubahan hantaran untuk adik kesayangan

Inilah gubahan yang aku buat untuk adik kandung kesayanganku sorang nih..dialah sorang adik lelaki aku yang ada kat dunia ni..


Tema "simple modern" buat dengan penuh kasih sayang...


Kalau ada yang berminat nak tempah, bleh komen kat bawah..kita sembang lain..tapi tempahan mengenjut terkejut tergempar ni aku tak leh la nak terima..nak tempah bagitau sebulan awal tau..maklumlah orang makan gaji..time free pun hujung minggu..





SPONSORED BY NUFFNANG

New story