LeenAzi Sambal Kicap: Urgent Call!!! Cupcake Chokobanana

Saturday, March 28, 2015

Urgent Call!!! Cupcake Chokobanana

Minggu ini adalah minggu yang agak busy pada aku, nak update post pun x sempat...macam-macam hal kat office..report bermacam bentuk menanti...balik rumah terus flat..letih otak,  tak dapat berfungsi dengan lancar...hehehehe..nasib baik ada "omot-omot" penghibur hati selepas balik kerja...

Antara yang menyebabkan ke"busy"an aku juga adalah menda alah ni....Cupcake Chokobanana...

Aitangan Leen Azi
Dalam kelang kabut nak buat report tu, tetiba dapatlah panggilan dari rakan sekerja..nak order kek..disebabkan Urgent Call @ mengejut punya order...so aku boleh buat yang ini jer...sebab keesokan harinya nak bawa ke office..tak sempat kalau nak buat yang gempak2 gitu....Nasib baik aku dapat customer yang sempoi..tak banyak ragam...thanks Mardziah!!
Rezeki Allah nak bagi, Syukur Alhamdulillah..once again...i'm a superwomen!!!!
Ok, nak belanja sikit gambar ....enjoy!!!



Post a Comment

SPONSORED BY NUFFNANG

New story